VioletExpress

Heb je binnenkort een presentatie, moet je een pitch doen, neem je een vlog op of maak je een filmpje voor je website? Alle kans dat je onzeker bent over het resultaat. Onzekerheid is niet echt bevorderlijk voor het eindresultaat. En daar kan ik je bij helpen. Door mijn jarenlange ervaring als tv en podiumpresentator/samensteller ken ik de kneepjes van het vak.

Hoe gaan we het doen? Maak een filmpje van 1-5 minuten – het kan dus ook een bestaand filmpje zijn -, stuur het mij naar violetfalkenburg@icloud.com en je hebt binnen 48 uur mijn feedback in je mailbox.

Investering VioletExpress. Dus, binnen 48 uur mijn feedback, als je tenminste (tegelijk met het versturen) € 97 aan me overmaakt. Op NL 93 RABO 0124 4125 21 tnv V. Falkenburg.

Wil je meer feedback? Heb je meer steun nodig? Wil je liever face to face praten? Dat kan natuurlijk ook. We kunnen een Zoom-gesprek houden van 45 minuten, dan zien we elkaar – voor sommigen werkt dat beter – , we bespreken live de feedback. Dan betaal je € 137.

Moet er nog een tandje bij, en wil je echt de diepte in? Het kan zijn dat je niet uit een bepaalde tekst komt of dat je niet weet welke presentatiestijl je wilt kiezen, dan maken we een afspraak voor een Keukentafelsessie. Investering € 297 voor 2 uur.

2. Coaching, maar geen “therapie”

Wil je graag, maar durf je eigenlijk niet op een podium? Of loop je vast op het werk en sta je op een tweesprong? Heb je steeds last van dezelfde obstakels in je leven? Kom erover praten bij mij aan de keukentafel.

Ik coach vanuit de gedachte dat mensen zelf veel kunnen oplossen. Soms met een duwtje in de rug, soms met een spiegel om net even anders naar jezelf te kijken. We analyseren samen wat er aan de hand is en bespreken dat in 3-6 sessies.

Investering: ik werk per 3 sessies van 1,5 uur en dat komt op € 447. Mail of bel om een afspraak te maken.