Reacties

Dankzij jouw inspirerende, rustige voorbereidingen, gevolgd door een super on screen presentatie werd de documentaireserie over ‘The Royal Opera House’ in Londen een grote hit voor de NCRV televisie. Jammer dat we je gezicht op de televisie moeten missen, maar gelukkig horen we nog regelmatig jouw prachtige stem tijdens diverse presentaties.
Hans Eksteen, voormalig NCRV collega

Veel geleerd van een vakvrouw. Ik wil je bedanken voor wat ik in 1 dag van je heb geleerd over het verbeteren van mijn presentatie. Ik heb je als enorme vakvrouw aan het werk gezien, je vroeg steeds door en sprak aan over het meer duidelijk maken van de boodschap en de kern van het verhaal. De journaliste maar ook de coach waren zichtbaar! Dankjewel, ik weet nu ook dat het geven van een goede presentatie (op alle fronten) iets is om je ècht in te verdiepen en om je daarin te laten scholen.
Marieke Anthonisse, BusinessCoach

Dank! Bijna elke dag denk ik bij mijn werk als presentator, spreker of dagvoorzitter wel ‘aha, dat heb ik van Violet geleerd!’ Dank voor al je wijze, vrolijke en inspirerende lessen!
Marina van der Wal, psycholoog en opvoeddeskundige

Nogmaals veel dank voor de presentatietraining. Het werkt nog steeds na en ik ben onder de indruk van jouw competente en tegelijk hartelijke werkwijze. Je hebt me gemotiveerd aan de slag te gaan en verder te oefenen. Vooral ook om te kijken hoe ik de patronen die mij belemmeren op te sporen en geleidelijk op te lossen. Fijn dat je ook met niet-beroemde mensen zoals ik werkt! Ik hoop dat nog veel mensen van je werk kunnen genieten.
Doris, gezondheidstherapeute

Violet – thanks for your help and confidence boost – it went very very well!
Neil McArthur, former CEO Arcadis

Wij zochten in 2019 voor het dagvoorzitterschap van de conferentie ‘Nederlandse afstand en adoptie 1956-1984’ een deskundig en warme persoon, die op basis van professionele- en levenservaring goed contact kan maken met de doelgroep. Bij de voorbereiding, het meedenken over de inhoud en vorm van de conferentie, was haar bijdrage en haar inschatting van valkuilen en risicos van grote toegevoegde waarde.  Op de dag zelf heeft zij op een voortreffelijke wijze, met een zeer goede mix van betrokkenheid en afstand gecombineerd met een vleug humor,  het dagvoorzitterschap van onze startconferentie over een gevoelig onderwerp verzorgd.
Ruth BoltProjectleider Binnenlandse afstand en adoptie, ministerie van Justitie en Veiligheid