Coaching

Soms zijn er periodes in je leven dat je korte of langere tijd behoefte hebt aan iemand om tegen aan te praten. Tegen een betrokken buitenstaander, zeg maar, maar dan wel een met papieren. Dat kan bij mij. Aaan de keukentafel in mijn huiselijke keuken.

In minimaal drie gesprekken kijken we naar wat er speelt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Meestal ben je dan al een heel eind.

Ik coach ook op reguliere basis. Je zit bv in de raad van bestuur van een instelling of onderneming en wilt regelmatig sparren. Ook dat kan.

Ik heb je als enorme vakvrouw aan het werk gezien, je vroeg steeds door en sprak aan over het meer duidelijk maken van de boodschap en de kern van het verhaal. De journaliste en ook de coach waren zichtbaar! 
Marieke Anthonisse, BusinessCoach, 2019
Nogmaals veel dank. Het werkt nog steeds na en ik ben onder de indruk van jouw competente en tegelijk hartelijke werkwijze. Je hebt me gemotiveerd aan de slag te gaan en vooral ook om te kijken hoe ik de patronen die mij belemmeren op te sporen en geleidelijk op te lossen. Fijn dat je ook met niet-beroemde mensen zoals ik werkt! 
Doris, gezondheidstherapeute, 2020